SIBULASUPP JA
JUUSTUKRUTOONID
Ettevalmistusaeg: 20 min
Valmistusaeg: 34 min
KOOSTISOSAD (4 INIMESELE)
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
800 g sibulaid
15 ml oliiviõli (±1 sl)
2 küüslauguküünt (hakitud)
2 köögiviljapuljongi kuubikut
1 loorberileht
1 l vett
Soola ja pipart
100 g Emmentali või muud
kõva juustu (riivitud)
12 väikest saiaviilu
VALMISTAMINE
1. Koorige sibulad ja lõigake need pooleks, seejärel hakkige
need, kasutades Super Dicer'it suure restiga.
2. Kuumutage õli 2-liitrises potis keskmisel-kõrgel kuumusel.
Lisage sibulad ja praadige, kuni sibulad on läbipaistvad ja
aromaatsed. Lisage küüslauk, praadige veel 2 minutit.
3. Lisage murendatud köögiviljapuljongi kuubikud, loorberileht,
vesi, sool ja pipar ning laske keema tõusta. Vähendage
kuumust ja jätke 10 minutiks podisema.
4. Eelkuumutage ahi 220 kraadini, vajadusel eemaldage
ahjurest.
5. Asetage silikoonist küpsetusalus* külmale ahjurestile või
ahjuplaadile. Puistage igale saiaviilule veidi riivitud juustu,
seejärel asetage saiaviilud küpsetusalusele.
6. Küpsetage 10 kuni 12 minutit.
7. Serveerige suppi kuumana, kaunistage saiaviiludega.
NÕUANNE. Kui sibulate magus maitse on supis liiga
pealetükkiv, saate maitsed tasakaalustada lisades 5-10 ml /
1-2 tl äädikat.
*Silikoonist äärega küpsetusalus on selles retseptis
kasutamiseks ideaalne toode.
Toidutermos 475 ml
on saadaval meie
oktoobrikampaanias.
Super Dicer on saadaval
meie oktoobrikampaanias.
Silikoonist servadega küpsetusaluse
võib leida meie sügis-talve kataloogist
leheküljelt 7.
L22 38,50 €