MINI MARGHERITA
PITSAD
Valmistusaeg: 10 min
Küpsetusaeg: 30 min
KOOSTISOSAD (1 INIMESELE)
•
•
•
•
•
•
•
•
•
7 ml oliiviõli (±1/2 spl)
2 väikest ruskekartulit (kokku 225 g) (kooritud)
2 ml küüslaugupulbrit (±1/2 tl)
Soola ning pipart
1 muna (lahtiklopitud)
60 ml pitsakastet (±1/4 tassi)
30 g riivitud mozzarella juustu (±1/4 tassi)
2 basiilikulehte (peeneks lõigatud)
Parmesani juustu (serveerimiseks)
PREPARATION
1. Eelkuumutage ahi 200°C-ni pöördõhu režiimil.
2. Kuumutage oliiviõli keskmise tugevusega kuumusel
praepannil.
3. Tehke kartulitest spagetikujulised spiraalid,
kasutades käsispiraalitajat, ning lisage need
praepannile. Maitsestage kartulid küüslaugupulbri,
soola ning pipraga. Liigutage neid pannil ringi
küpsemise ja kerge pruunistumiseni, ligikaudu 10 min,
seejärel asetage need segamiskaussi Ultimate 3,5 l.
4. Lisage kartulinuudlitele lahtiklopitud muna ning
segage korralikult.
5. Asetage kartulinuudlid tagasi praepannile ning
moodustage kaks võrdset portsjonit. Asetage ahju ning
küpsetage 15 minutit või senikaua, kuniks nuudlid on
tahked ning ääred kuldpruunid.
6. Võtke ahjust välja, kasutades silikoonist pajakindaid,
ning jaotage pitsakaste ja mozzarella juust võrdselt
kartulite peale. Asetage tagasi ahju 5 minutiks või
kuniks juust on sulanud.
7. Garneerige pitsa basiilikulehtede ning Parmesani
juustuga. Serveerige koheselt.
Nõuanne: Kombineerige kartulid, et valmistada üks
suur pitsa!
Märkus. Kui te ei kasuta praepanni, tehke kindlaks, et
teie praepann on ahjukindel!
Kui teil pole konvektsioonahju, tõstke ahju temperatuur
220°C-ni.
Ultimate 3,5 l (B23),
saadaval kataloogis lk 40
* Kasutatud tooted on saadaval meie
uues kevad-suvises kataloogis 2022,
täiendava informatsiooni saamiseks
võtke ühendust oma Tupperware’i
konsultandiga.
Silikoonist pajakindad (L19),
saadaval kataloogis lk 47