Laadi üles puuduv kliendileht

Tupperware kliendileht 03.10.2018 - 28.02.2019 - lk. 38 - ENAM EI KEHTI

Tupperware kliendileht 03.10.2018 - 28.02.2019 - lk. 38 - ENAM EI KEHTI

1 ... 38 ... 77
Kaupluse Tupperware kliendileht - 03.10.2018 - 28.02.2019. Lehekülg 38.
1 ... 38 ... 77

Sirvige seda kauplus Tupperware kliendilehte, mis kehtib 03.10.2018 kuni 28.02.2019, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 76 lk leiate parimad kaubad kategooriast Muu. Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Tupperware, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 76. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Tupperware kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

 
 
MARINEERITUD KÖÖGIVILJAD Ettevalmistusaeg: 20 min. Seisuaeg: 30 minutit kuni 2 tundi. KOOSTISOSAD 6 INIMESELE ETTEVALMISTUS SERVEERIMISEKS 1. Koorige porgandid ja lõigake need õhukesteks julienne'i viiludeks, kasutades selleks toodet MandoChef (1/). Segamiskausis 1,4l segage viilud 3 spl siidriäädika ja natukese soolaga, vajutage ornalt ja tostke kõrvale kausis Trio 600 ml (3). 4. Pange kõik üksteise otsas olevad 500 g porgandit 6 spl siidri- või õunaäädikat ( 90 ml) soola 500 g musta rõigast 2 spl sarapuupähkliöli ( 30 ml) pipart 2 oksa peterselli 2 oksa aed-harakputke kausid 30 minutiks kuni 2 tunniks külmkappi. Soovi korral võite mõlemad porgandeid ja rõigast sisaldavad kausid Trio 600 ml (3) kaantega sulgeda ja sama pikaks ajaks külmkappi panna, kuid sell isel juhul kausse köögiviljade ühtlase marineerimise võimaldamiseks aeg-ajalt ümber pöörates. 2. Korrake eelmist sammu musta rõikaga ja asetage see teise kaussi Trio 600 ml (3). 5. Pärast marineerimisaja möödumist maitsestage porgandeid 1 spl sarapuupähkliöli, pipra ja peterselliga mis on hakitud tootega Herb Chopper 3. Täitke kolmas Trio 600 ml(3) kauss veega ja sulgege see. Asetage porganditega kauss rõikaga kausi kohale ilma nende vahele kaant panemata seejärel tõstke nende kahe peale kolmas vett täis kauss, et see vajutaks marineerimise ajal õrnalt mõlemaid köögivilju. 6. Maitsestage musta rõigast 1 spl sarapuupähkliöli, pipra ja aed- harakputkega, mis on hakitud tootega Herb Chopper 7. Serveerige marineeritud köögivilju koos ja kaunistage need värskete ürtidega. Nouanne: sama retsepti kasutades võite marineerida mitmeid erinevaid köögivilju: suvikörvitsat, nuikapsasast, kurki, peeti, fenkoli..

Kaupluse Tupperware kliendilehed

Kõige populaarsemad kliendilehed