Maxima kliendileht 20.12.2018 - 02.01.2019 - ENAM EI KEHTI *

Maxima kliendileht

20.12.2018 - 02.01.2019 - ENAM EI KEHTI *

1 ... 10 ... 20
Kaupluse Maxima kliendileht - 20.12.2018 - 02.01.2019. Lehekülg 10.
1 ... 10 ... 20

Sirvige seda kauplus Maxima kliendilehte, mis kehtib 20.12.2018 kuni 02.01.2019, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 20 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Maxima, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 20. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Maxima kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

* Kehtiv ainult sellel reklaamlehel välja toodud kauplustes.
Valmistamine: RETSEPT PROOVI MIDAGI UUT! Kata 24 cm labimöodoga lahtikäiva koogivormi pohi kipsetuspaberiga, soovi korral vooderda ka servad. Sulata või väikeses potis. Peenesta piparkoogid, sega sulavóiga. Sura sadud käpsisesegu koogivormi phjale ning patsata tugevasti kinsi. Glögi-toorjuustutort Klopi röösk koor ja veidi suhkrut pehmetipliseks vahuks. 10-12 s6ojale Tarretatud toorjuustutort jäab eriti maitsev, kui kasutada rikkalike maitsega mascarpone't. Kai kooki söövad ka lapeed, siis kasuta alkoholivaba glögi. Hoöre toaree toorjuest pehmemaks, sega jourde piparkoogimaitseaine ja alejaanod subkur. Piparkoogipöhi: 200 g piparkooke 100 g vöid Leota Zelatinilehti kälmas vees u 5 minutit. Kuumuta glögi või höögvein uramiseni. Pigista leotatud želatiinilehed kuivemaks, lisa kuma glögi sisse ning sega, kuni need on sulanud. Piparkoogipöhi: 500 ml kookesplima 500 g maitsestamata toorjuestu (nt mascarpone) 50 g suhkrut 8 Felatiinilehte 1,5 di glögi vöi penast höögveini (alkoholiga vöi ilma) 2 tl piparkoogimaitseainet 2 dl vahakoort soovi korral veidi sidrunimahla Sega Zelatinisega toorjeastuvaha halka, sis sega brnalt jearde vahakoor (soovi korral maitsesta sidrunimahlaga). Kalla täidis piparkoogipõhjale ja tësta külmkappi paariks tunniks tarretuma. Valmista glögiželeekiht. Leota želatiinilehti kälmas vees umbes 5 minutit. Kuumata glögi auramiseni, siis sega juarde külmas ves leotatud ja kuivemaks pigistatud telatiinilehed. Kalla glëgitelee tarretunud toorjuastukoogile aing lase vähemalt fundi tarretuda. Glögiželee: 4 dl glögi või punast höögveini 6 lehte Zelatiini Võta tort etteraatlikult vormist välja, libista tordialusele ja kaunista vastavalt fantaasiale 2. Valmista toorjuustuvaht ja vahusta 3. Kalla täidis vomi ja tosta külmkappi 1. Peenesta piparkoogid, sega sulavõiga ning suru segu koogiveormi pohja. vahukoor tarretuma. 10 MAXIMA KK KXK Peidel on llustreeriv tahendus

Kaupluse Maxima kliendilehed

Kõige populaarsemad kliendilehed