Maxima kliendileht 06.12.2018 - 19.12.2018 - lk. 12 - ENAM EI KEHTI

Maxima kliendileht 06.12.2018 - 19.12.2018 - lk. 12 - ENAM EI KEHTI

1 ... 12 ... 21
Kaupluse Maxima kliendileht - 06.12.2018 - 19.12.2018. Lehekülg 12.
1 ... 12 ... 21

Sirvige seda kauplus Maxima kliendilehte, mis kehtib 06.12.2018 kuni 19.12.2018, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 20 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Maxima, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 20. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Maxima kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

 
 
UUT! PROOVI MIDAGI Ahjus küpsetatud tuur Koostisosad: 6-le inimesele Tuur on väga väärikas kala ning sobib ideaalselt pidulikule pühadelauale Vaja läheb: *Umbes 2 kg värsket tuurakala 2 sidrunit Suur punt peterselli Moned suuremad küüslauguküüned Soola ja musta pipart 100 g võid Puhasta kala sisikonnast, lõpustest ja soomustest. Loputa tuur jooksva vee all, seejärel patsuta köögipaberiga kuivaks. Kui kala on väga limane, siis loputa sooja veega. Maitsesta kala seestpoolt ohtra soolaga ja lase paarkümmend minutit jahedas maitsestuda. Haki samal ajal petersellilehed peeneks (varred hoia alles). Lõika üks sidrun pikuti pooleks ja seejärel paksemateks sektoriteks. Teiselt sidrunilt riivi tsitruseriivi või tavalise peene riviga koor, sidrun lõika sektoriteks. Koori küüslauguküüned, lõika üks küüslauk viiludeks, haki ülejäänud. Pista peterselli varred ja kooritud sidrunisektorid tuurakala köhtu ning aseta kala ahjuplaadile. Tee tuura kehasse luuplaatide vahele terava kokanoaga iga 2-3 cm tagant sisselõiked. Raputa sisselõigetesse veidi soola, siis pista igasse lõikesse poolik sidruniviil ja 1-2 kuüslauguviilu. Kata kala fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Seejärel eemalda foolium ning küpseta veel 15 minutit, et kala ja sidruniviilud veidi jumet saaksid. Küpsetamise ajal sega toasoe või, riivitud sidrunikoor, hakitud petersell ja küüslauk omavahel kokku ja maitsesta soola-pipraga. Serveeri maitsevõid kuuma tuuraga, mille peal see maitsvaks kastmeks sulab. 13.99 11.99 Jahutatud tuur Охлаждённый осётр 1 kg Valmista võist, sidrunikoorest, petersellist ja küüslaugust maitsevöi. Pista iga sisselöike sisse poolik sidrunivil ja 1-2 küüslauguküünt Puhasta kala ning patsuta enne soolaga määrimist köögipaberiga kuivaks. 1 2 MAKIMAK- <K< 2 Piltidel on illustreeriv tähendus.

Kaupluse Maxima kliendilehed

Kõige populaarsemad kliendilehed