Spinatisalat kolme
juustuga
Koostisained:
250 g Camemberti juustu
Deluxe
40 g kõrvitsaseemneid
1 pakk noori spinatilehti
200 g Stiltoni juustu Deluxe
100 g tšilli ja tomati chutney-
kastet Deluxe
40 ml kõrvitsaseemneõli
10 ml valge veini äädikat
200 g Cheddari juustu Deluxe
12 saiapulka Deluxe
Ettevalmistus:
1. Kuumuta ahi 170 °C-ni.
Tõsta Camemberti juust
küpsetuspaberiga kaetud
ahjuplaadile, puista üle kör-
vitsaseemnetega ja küpseta
ahjus 8 minutit.
2. Pese, kuivata ja laota
spinatilehed taldrikutele.
Murra Stiltoni juust tükki-
deks ja lisa taldrikutele. Kata
chutney-kastmega. Sega
ülejäänud pool chutney
kastmest kõrvitsaseemneõli
ja äädikaga, et saada salatile
lisatav kaste.
3. Pese õunad, lõika neljaks,
eemalda südamikud, lõika
õhukesteks viiludeks ja aseta
salatile. Võta Camembert ah-
just välja, lõika neljaks ning
lisa igale taldrikule. Lõika
Cheddari juust viiludeks ja
tõsta salati peale. Kaunista
portsjonid saiapulkadega.
Deluxe
Deluxe
FRENCH
CAMEMBERT
ACHES SPECIALTY WITH
TAND HOY JASH
250g
Alates
12.12
CAT
Deluxe
Juust Camembert
250 g