Pühadeaja
snäkivalik
4 portsjonit
1 baguette, 50 g võid, 1 klaas
Deluxe’i pestot, 200 g Deluxe’i
Cheddarit, 200 g Deluxe’i
täidisega Brie’d, 100 g Deluxe’i
apteegitilliga salaamit,
100 g Deluxe’i prosciutto San
Danielet, 1 klaas minikurke,
1 kimp rediseid, 1 klaas
artišokisüdameid, basiilikut
Valmistamine
1. Lõika baguette pikkupidi
pooleks, pintselda võiga
ja rösti eelkuumutatud
ahjus 200 °C juures umbes
10 minutit, kuni lõikepind
muutub krõbedaks. Võta ahjust
välja, kata pestoga ja lõika
viiludeks.
2. Lõika Cheddari juust
kuubikuteks ja laota kandikule
täidetud Brie, apteegitilliga
salaami ja prosciutto.
3. Pese redised ja lõika
suupärasteks ampsudeks. Lisa
minikurgid ja artišokisüdamed
ning serveeri koos röstitud
saiaga.
Alates
20.03
Cheddari juust
Laagerdunud
18 kuud
6
99
400 g | 1 kg = 17,48
29