Deluxe
26
Panzanella
4 portsjonit
120 g rosmariini-oliivileiba,
140 ml külmpressitud
oliiviõli, 1 punane sibul,
1 küüslauguküüs,
20 ml palsamiäädikat, soola,
pipart, 7 kirsstomatit,
100 g Deluxe'i pühvli-
mozzarella't, basiilikut
Valmistamine
1. Rebi rosmariini-oliivileib
tükkideks, tilguta peale
80 ml oliiviõli ja rösti pannil
kuldpruuniks.
2. Salatikastme valmistamiseks
haki sibul ja küüslauk peeneks
ning lisa 60 ml oliiviõli,
palsamiäädikat, soola ja pipart.
3. Lõika kirsstomatid pooleks,
rebi pühvli-mozzarella
tükkideks, haki basiilik.
4. Aseta kõik koostisosad
kihiti klaasi ja tilguta peale
veiniäädikat.
PATER
Deluxe
BURRATA
made from buffalos milk
CREAMY TALIAN SPECIALTY
125 g
Burrata toorjuust
pühvlipiimast
249
125 g | 1kg = 19,92
Alates
20.03