Coop kliendileht - 07.09.2022 - 30.11.2022 - lk. 54 *

54 / 81

Kaupluse Coop kliendileht - 07.09.2022 - 30.11.2022 - soodustooted - aeg, ahi, küüslauk, mozzarella, õli, oliiviõli, riivjuust, sibul, sool, suhkur, tomatid, tomatipasta, tomatipüree, või, valfrutta. Lehekülg 54.
54 / 81

Sirvige seda kauplus Coop kliendilehte, mis kehtib 07.09.2022 kuni 30.11.2022, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 80 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. See kauplus Coop kliendileht pakub sooduspakkumisi enam kui 445 tootele, tagades ostetavatele toodetele parimad hinnad! Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Coop, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 80. Sellel lehel leiate pakkumised aeg, ahi, küüslauk, mozzarella, õli, oliiviõli, riivjuust toote kohta; see kauplus Coop kliendileht pakub aga paljudele teistele kaupadele allahindlusi, näiteks ahi, jogurt, maitsestamata jogurt, nisujahu, paprika, ahi, juust, kartulid, küüslauk, majonees. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Coop kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

* Kehtiv kõikides Coop kauplustes.

Näita rohkem

Selle kliendilehe tooted

 
 
Sool ja pipar Hasselbacki baklažaanid Baklažaanide küpsetamisel on kasutatud kuulsate Hasselbacki kartulite valmistamise tehnikat – sisselõiked on täidetud juustu, tomatikastme ja ürtidega. Sobib nii pearoaks kui ka lisandiks. Neljale 40 minutit + 65 minutit ahjus 1 suur sibul 5 sl oliiviõli 3 purustatud küüslauguküünt 2 sl tomatipastat 500 g tomatipüreed 1 prk (400 g) tükeldatud tomateid 3 tl kuivatatud punet 1 tl suhkrut Näpuotsaga tšillihelbeid 2 keskmist baklažaani 50 g riivitud parmesani 125 g mozzarella’t 3 sl riivsaia Soola ja musta pipart Basiilikulehti Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori ja poolita sibul, lõika õhukesteks viiludeks. Kuumuta 1 sl õli kastrulis ja prae sibulat 6–7 minutit või kuni see on pehme. Lisa purustatud küüslauk ja kuumuta läbi. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel kord läbi. Vala kastrulisse tomatipüree ja tükeldatud tomatid, lisa 2 tl punet, suhkur, tšillihelbed ja veidi soola. Kuumuta, kuni kaste hakkab podisema, alanda kuumus mõõdukaks ja hauta 10–15 minutit aeg-ajalt segades. Kui kaste on liiga paks, lisa veidi vett. Kalla ahjuvormi. Lõika baklažaanidesse põigiti 1 cm tagant sisselõiked nii, et lõikad läbi 3/4 viljast ja alt jääb vili kokku. Nirista peale 3 sl õli nii, et see valgub ka sisselõigetesse. Tõsta igasse sisselõikesse tomatikastet ja puista 30 g riivjuustu. Pane baklažaanid vormi tomatikastmele, kata fooliumiga ja küpseta 50 minutit. Võta foolium baklažaanidelt. Rebi mozzarella tükkideks ja pane baklažaanide peale. Sega riivsai, 20 g riivitud parmesani, 1 sl oliiviõli ja 1 tl punet. Raputa baklažaanidele ja küpseta 15 minutit või kuni kate on kuldpruun ja baklažaanid pehmed. Serveeri basiilikulehtedega. 54 HETK Galbani mozzarella riivjuust 150 g 1,39 Valfrutta Passata tomatipüree 1 kg 1,65 Sunfood tükeldatud tomatid 400 g 0,75 Gourmante Kalamata Ekstra neitsioliivõli 250 ml 3,99 Billingtons granuleeritud rafineerimata suhkur 500 g 1,85 Panko Lobo riivsai 200 g 3,19 Santa Maria pune 5 g 1,05

Muud kaupluse Coop kliendilehed

Viimased kliendilehed