Sirvige seda kauplus Coop kliendilehte, mis kehtib - kuni -, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 80 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. See kauplus Coop kliendileht pakub sooduspakkumisi enam kui 470 tootele, tagades ostetavatele toodetele parimad hinnad! Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Coop, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 80. Sellel lehel leiate pakkumised munad, nisujahu, sool, suhkur, šokolaad, toorjuust, või toote kohta; see kauplus Coop kliendileht pakub aga paljudele teistele kaupadele allahindlusi, näiteks rohkem, ahi, munad, nisujahu, piim, suhkur. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Coop kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.
Meisterkondiiter
Marja-toorjuustukook
valge šokolaadiga
10 tk
40 minutit + 8 tundi külmkapis
See kook ei vaja valmistamiseks ahju, sest mure
tainas küpseb hoopiski pannil. Täidise ained
peaksid valmistama hakates olema toasoojad,
seepärast tasub need vähemalt 1 tund varem
külmkapist välja võtta.
PURUTAINAS:
150 g toasooja võid
1 dl suhkrut
5 dl nisujahu
näpuotsaga soola
TOORJUUSTU-MARJATÄIDIS:
180 g valget šokolaadi
175 g hapukoort
400 g toorjuustu
400–500 g marju (nt mustikaid,
maasikaid)
Sega kausis pehme või, suhkur, jahu ja sool ning
mudi näppudega peeneks puruks. Prae tainapuru kuival pannil osade kaupa (3–4 jaos) kuldpruuniks, sega praadimise ajal pannilabidaga.
Tõsta õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud
ahjuplaadile või muule suuremale alusele
jahtuma.
Sulata tükeldatud valge šokolaad vesivannil.
Sega esmalt hapukoorega ja seejärel mikserda
toorjuustu hulka.
Aseta 20–22 cm lahtikäiva koogivormi äär
tordialusele. Lõika küpsetuspaberist vormi ääre
laiused ja ümbermõõdu pikkused ribad. Et paber
vormi küljes paremini püsiks, võib vormi ääre
õliga kokku määrida. Kata vormi ääred küpsetuspaberi ribadega.
Jaga tainapuru neljaks. Pane vormi põhja
üks osa tainast ja silu ühtlaseks. Pane peale
kolmandik kreemist ja silu. Puista peale marju ja
suru need kergelt kreemi sisse. Jätka sarnaselt
kihtide moodustamist, kuni aineid jagub. Pealmiseks kihiks peab jääma tainapuru. Pane kook
vähemalt 8 tunniks, aga parem kui üle öö, külmkappi.
Võta äär ettevaatlikult koogi ümbert ära ja
eemalda paber. Kaunista kook marjadega.
Farmi Köögi
toorjuust 400 g
2,39
Pehme tikrikook iirise-purukattega
16 tk
35 minutit + 30–35 minutit ahjus
Mõnusalt suur, mahlane ja hapukas kook on kaetud magusa iirise-purutainaga,
mis ahjus meeldivalt krõbedaks küpseb.
500 g tikreid
3 muna
3 dl suhkrut
4,5 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
150 g sulatatud võid
1,5 dl piima
IIRISE-TAINAPURU:
200 g pehmeid iiriseid
2,75 dl nisujahu
1 dl suhkrut
50 g võid
Puhasta tikrid. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur omavahel. Sulata või ja sega piimaga.
Sega või-piimasegu vähehaaval munavahu hulka. Sõelu sekka kuivained ja
sega õrnalt läbi. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (25 x 35 cm) ja
pane peale tikrid.
Sulata iirised paksu põhjaga kastrulis mõõdukal kuumusel segades, et need
poti põhja kinni ei jääks, või mikrolaineahjus. Lisa hulka jahu, suhkur ja külm
tükeldatud või. Sega, kuni moodustub puru. Puista ühtlase kihina koogile.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30–35 minutit. Proovi küpsust tikuga – kui koogi
keskossa torgatud tikk on välja võttes puhas, on kook küps.
Kalli-Kalli
iirise assortii
150 g 0,95
Santa Maria
naturaalne
vanillisuhkur
20 g 0,75
Meira
küpsetuspulber
100 g 0,79
HETK
69