Coop kliendileht - lk. 69 *

1 ...

69

... 81
Kaupluse Coop kliendileht - soodustooted - munad, nisujahu, sool, suhkur, šokolaad, toorjuust, või, valge šokolaad, köök. Lehekülg 69.
1 ... 69 ... 81

Sirvige seda kauplus Coop kliendilehte, mis kehtib - kuni -, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 80 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. See kauplus Coop kliendileht pakub sooduspakkumisi enam kui 470 tootele, tagades ostetavatele toodetele parimad hinnad! Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Coop, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 80. Sellel lehel leiate pakkumised munad, nisujahu, sool, suhkur, šokolaad, toorjuust, või toote kohta; see kauplus Coop kliendileht pakub aga paljudele teistele kaupadele allahindlusi, näiteks rohkem, ahi, munad, nisujahu, piim, suhkur. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Coop kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

* Kehtiv kõikides Coop kauplustes.

Näita rohkem

Selle kliendilehe tooted

 
 
Meisterkondiiter Marja-toorjuustukook valge šokolaadiga 10 tk 40 minutit + 8 tundi külmkapis See kook ei vaja valmistamiseks ahju, sest mure tainas küpseb hoopiski pannil. Täidise ained peaksid valmistama hakates olema toasoojad, seepärast tasub need vähemalt 1 tund varem külmkapist välja võtta. PURUTAINAS: 150 g toasooja võid 1 dl suhkrut 5 dl nisujahu näpuotsaga soola TOORJUUSTU-MARJATÄIDIS: 180 g valget šokolaadi 175 g hapukoort 400 g toorjuustu 400–500 g marju (nt mustikaid, maasikaid) Sega kausis pehme või, suhkur, jahu ja sool ning mudi näppudega peeneks puruks. Prae tainapuru kuival pannil osade kaupa (3–4 jaos) kuldpruuniks, sega praadimise ajal pannilabidaga. Tõsta õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või muule suuremale alusele jahtuma. Sulata tükeldatud valge šokolaad vesivannil. Sega esmalt hapukoorega ja seejärel mikserda toorjuustu hulka. Aseta 20–22 cm lahtikäiva koogivormi äär tordialusele. Lõika küpsetuspaberist vormi ääre laiused ja ümbermõõdu pikkused ribad. Et paber vormi küljes paremini püsiks, võib vormi ääre õliga kokku määrida. Kata vormi ääred küpsetuspaberi ribadega. Jaga tainapuru neljaks. Pane vormi põhja üks osa tainast ja silu ühtlaseks. Pane peale kolmandik kreemist ja silu. Puista peale marju ja suru need kergelt kreemi sisse. Jätka sarnaselt kihtide moodustamist, kuni aineid jagub. Pealmiseks kihiks peab jääma tainapuru. Pane kook vähemalt 8 tunniks, aga parem kui üle öö, külmkappi. Võta äär ettevaatlikult koogi ümbert ära ja eemalda paber. Kaunista kook marjadega. Farmi Köögi toorjuust 400 g 2,39 Pehme tikrikook iirise-purukattega 16 tk 35 minutit + 30–35 minutit ahjus Mõnusalt suur, mahlane ja hapukas kook on kaetud magusa iirise-purutainaga, mis ahjus meeldivalt krõbedaks küpseb. 500 g tikreid 3 muna 3 dl suhkrut 4,5 dl nisujahu 2 tl küpsetuspulbrit 2 tl vanillisuhkrut 150 g sulatatud võid 1,5 dl piima IIRISE-TAINAPURU: 200 g pehmeid iiriseid 2,75 dl nisujahu 1 dl suhkrut 50 g võid Puhasta tikrid. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur omavahel. Sulata või ja sega piimaga. Sega või-piimasegu vähehaaval munavahu hulka. Sõelu sekka kuivained ja sega õrnalt läbi. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile (25 x 35 cm) ja pane peale tikrid. Sulata iirised paksu põhjaga kastrulis mõõdukal kuumusel segades, et need poti põhja kinni ei jääks, või mikrolaineahjus. Lisa hulka jahu, suhkur ja külm tükeldatud või. Sega, kuni moodustub puru. Puista ühtlase kihina koogile. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–35 minutit. Proovi küpsust tikuga – kui koogi keskossa torgatud tikk on välja võttes puhas, on kook küps. Kalli-Kalli iirise assortii 150 g 0,95 Santa Maria naturaalne vanillisuhkur 20 g 0,75 Meira küpsetuspulber 100 g 0,79 HETK 69

Muud kaupluse Coop kliendilehed

Viimased kliendilehed