Igale maitsele
Olympos Feta juust
150 g 2,15
Igale
maitsele
Olympus Feta
FiorDiMaso Fresca ricotta
250 g 1,09
Murgella Burratina juust
120 g 1,89
Ricotta on värske,
Burrata on värske
on valmistatud
traditsioonilisel
viisil Kreekas
lamba- ja
kitsepiima segust ning on keskmise
rasvasisaldusega, rabeda struktuuri
ja autentselt pikantse, kergelt
hapuka valgele soolveejuustule
omase soolasusega juust. Feta on
klassikalise Kreeka salati vältimatu
koostisosa.
FiorDiMaso mascarpone
250 g 1,89
FiorDiMaso Gorgonzola
DOP sinihallitusjuust
200 g 2,29
on üks olulisemaid
kondiitritooraineid
Itaalias. Suurepärane tiramisu ja kookide
valmistamisel.
pehme, lumivalge ja
maitselt mahe toode.
Tekstuurilt teraline ja tihke. Ricotta on
vähese rasvasisaldusega ja samuti on
juustus vähe soola. Ideaalne kasutada
toiduvalmistamisel ja ka küpsetistes.
Mascarpone-kreem
Gorgonzola
on Itaalia
olulisematest
DOP juustudest. Sinihallitusjuust,
mis on kreemise tekstuuriga.
Tugeva, kuid magusa maitsega. Hea
kaaslane Toskaana Vin Santole ja
vahuveinidele.
ZiSalvatore pühvli-mozzarella
250 g 3,49
Provolone Valpadana juust
150 g 1,89
Provolone Valpadana
DOP juust on sileda koorega
poolkõva täispiimajuust. Seda
toodetakse Põhja-Itaalias ja
kahes erinevas variatsioonis – Dolce
(magus) ja Piccante (vürtsikas). See on
suurepärane snäkiks, kuid ideaalne ka
mitmetes toiduvalmistamise retseptides.
62
HETK
Paysan Breton Brie valgehallitusjuust
180 g 2,39
Paysan Breton
Brie on küps valgehallitusjuust, mis on tehtud
lehmapiimast. Hea mahe ja
kreemine! Tänu oma tugevatele
väärtushinnangutele ja tunnustatud
kvaliteedile (auhinnatakse
Prantsusmaal regulaarselt) kuulub
Paysan Bretoni bränd TOP 30 juhtiva
brändi hulka Prantsusmaal.
Somerdale Cheddari juust
200 g 3,99
White Wine, Red Wine
Somerdale on loonud
Pühvli-mozzarell
on pühvlipiimast
valmistatud pehme
juust. Pärineb
Itaalia lõunaosast
Pugliast. Seda
juustu on
väga mõnus
tarbida antipasti’na, salatites,
pastakomponendina ja pitsa peal.
Pühvli-mozzarella sobib ideaalselt
kaaslaseks valgetele veinidele, eriti
Sauvignon Blancile.
Itaalia juust, mida
valmistatakse
lehmapiimast.
Valmistatakse
mozzarellast'st ja koorest.
Juustu välimine kiht on
tahke, sisuks on stracciatella ja koor,
mis annavad tootele iseloomuliku
pehme tekstuuri.
EntreMont Fourme dʼAmbert
sinihallitusjuust 150 g 3,19
Gurmee-sinihallitusjuust,
mis on valmistatud
Prantsusmaal Auvergne’i
piirkonnas. Kõige sagedamini
on see silindrikujuline ning sellel
on pehme tekstuur, mahe maitse, puuviljaja seente tooni, 50% rasva. Auvergne’i
piirkonna rikkalik taimestik ja soojad suved
annavad sellele juustule suurepärase
maalähedase maitse ja aroomi.
juustusarja “Naudi mind
koos”, mis on väga populaarne
niisama nautimiseks, aga
lisaks kasutamiseks ka
erinevates toitudes, kuna
Cheddari sulamisomadused
on väga head. White Wine
juust on küps ja tugeva
maitsega, sobib väga hästi
valge veiniga. Red Wine juust
on esmaklassiline valge
vintage Cheddari juust,
sobib väga hästi punase veiniga.