Coop kliendileht - ENAM EI KEHTI - lk. 59 *

thumbnail - Kaupluse Coop kliendileht - soodustooted - kapsas, küüslauk, paprika, petersell, porgand, sibul, tomatid, Rannarootsi, juust, piim, munad, võid, nisujahu, sool, suhkur, tilli. Lehekülg 59.
59 / 81

* Kehtiv kõikides Coop kauplustes.

Näita rohkem

Selle kliendilehe tooted

 
Sool ja pipar Pannkoogid seenetäidisega 6 sööjale 45 minutit Õhukesed pannkoogid kreemise seenetäidisega sobivad nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. Kui metsaseeni ei ole, võib täidisesse panna šampinjone või muid kultuurseeni. 3 muna 0,5 l piima 2,25 dl nisujahu 2 dl täisteraodrajahu 1 sl suhkrut 1 tl soola 50 g sulatatud võid + praadimiseks Köögiviljasupp grillvorstidega 4 sööjale 50 minutit Proovi ka nii: prae vorstiviilud pannil läbi ja serveeri supi juurde, siis saab iga sööja need endale supisse tõsta või süüa vorstita. Rohke värske köögiviljaga supp maitseb hästi ka taimsena. 1 suurem sibul 3 küüslauguküünt 2 porgandit 1 paprika 400 g valget peakapsast 2 sellerivart 2 sl õli 400 g konserveeritud tükeldatud tomateid või küpseid värskeid tomateid 1,5 l kanapuljongit 200 g rohelisi ube 2 tl kuivatatud Vahemere ürdisegu 2 sl hakitud peterselli 400 g grillvorste (suitsutatud) 2 tl õunaäädikat Soola ja musta pipart SEENETÄIDIS: 600 g värskeid metsaseeni (kukeseeni, puravikke, kuuseriisikaid vm) 2 sl võid 1 suurem sibul 6 sl sulatatud juustu 2 sl piima 2 keskmist tomatit hakitud peterselli ja tilli soola ja musta pipart Klopi munad lahti ja sega hulka piim. Lisa jahud, suhkur, sool ja sulavõi. Klopi ühtlaseks ja lase 30 minutit seista. Vahepeal puhasta ja haki seened. Kuumuta pannil, kuni vedelik on aurustunud. Lisa või ja hakitud sibul ning hauta 6–7 minutit või kuni sibul on pehme. Lisa sulatatud juust, sega läbi ja hauta veel 1–2 minutit. Kui segu on liiga paks, lisa nii palju piima, et saad meelepärase paksuse. Sega hulka hakitud tomatid ja ürdid. Maitsesta soola ja pipraga. Prae pannil võis õhukesed ülepannikoogid mõlemalt poolt küpseks. Tõsta poole pannkoogi ulatuses seenetäidist ja keera teine pool peale. Serveeri kohe. Veski Mati odrajahu 1,5 kg 1,25 Koori ja haki sibul ning küüslauk. Koori porgandid ja lõika kuubikuteks. Poolita paprika, eemalda seemned ja lõika ruutudeks. Tükelda kapsas ribadeks või ruutudeks, viiluta seller. Hauta kastrulis õlis sibul, porgand ja seller poolpehmeks, u 4–5 minutit, siis pane juurde paprika ja hauta veel 4–5 minutit. Lisa tomatid ja kuumuta läbi. Kalla potti puljong, kuumuta keemiseni ja lisa ribadeks või ruutudeks lõigatud kapsas. Keeda, kuni kapsas on pehme ehk u 10 minutit. Lisa juppideks lõigatud oad, ürdisegu ja petersell, keeda 5 minutit. Pane supisse juppideks tükeldatud vorstid ja kuumuta läbi. Timmi maitse äädika, soola ja pipraga sobivaks. Rannarootsi EHE šašlõkivorst 80% liha 470 g 2,99 HETK 59

Muud kaupluse Coop kliendilehed

Viimased kliendilehed