Inspiratsioon
Vaarikate ja
kookoshelvestega
puder
Meloni ja
mustikatega
toorpuder
1 dl kaerahelbeid
0,5 tl sidrunimahla
2 dl piima või taimset jooki
0,5 tl vanilliekstrakti
1 tl chia-seemneid
1 dl vaarikaid
0,25 dl kookoshelbeid
0,5 banaani
Veerand melonit
1 dl kaerahelbeid
1 dl piima või taimset jooki
1–2 sl maitsestamata jogurtit
2–3 sl mustikaid
0,5 tl kaneeli
0,5 sl linaseemneid
0,5 sl mett
Pane kaerahelbed purki või kaussi, vala
peale piim, sidrunimahl ja vanilliekstrakt,
sega hulka chia-seemned ja pool vaarikatest.
Pane kaetuna ööks külmkappi. Hommikul
pane peale banaaniviilud,
kookoshelbed ja vaarikad
ning naudi.
Lõika melon kuubikuteks. Sega kaerahelbed, piim ja jogurt ning tõsta purki
kihiti mustikate ja melonikuubikutega.
Puista peale kaneeli ja linaseemneid ning
nirista mett. Pane ööks külmkappi.
Ühele
Ühele
Šokolaadine
puder
Ühele
1,5 dl kaerahelbeid
1,5 dl piima või taimset jooki
Näpuotsaga soola
1–2 tl kakaopulbrit
2 tl suhkrut
0,5 tl vanillisuhkrut
1,5 sl riivitud tumedat
šokolaadi
1 sl India pähkleid
2 sl vaarikaid
Sega kaerahelbed, piim, sool, kakaopulber, suhkur, vanillisuhkur ja 1 sl
riivitud šokolaadi. Pane kaussi või
purki, kata kaane või kilega ja pane
ööks külmkappi. Serveeri riivitud šokolaadi, pähklite ja vaarikatega.
Seeberger
chia-seemned
250 g 3,19
Joya mandlijook
1 l 2,09
Joya kaerajook
chia-seemneõliga
1 l 2,09
HETK
47