Coop
MALMIST HAUDEPOTT 3,8l
MALMIST PRAEPANN 25 cm
KAASASKANTAV MINI-SÖEGRILL
Кастрюля для тушения
Сковорода
Гриль
94.90
48.90
74.90
6490
3490
5490
PROQ BBQ PUIDUTÜKID 1 kg kott
viski-tamm, õunapuu
Куски дерева
SMART CHARCOAL BBQ BRIKETT-
GRILLSÜSI 3 kg
Уголь для гриля
7.99
9.99
ProQ
ProQ
Smart
3kg
BARBECUES & SMOKERS
BARBECUES & SMOKERS
WOOD CHUNKS
WOOD CHUNKS
COOKS MORE FOOD AT HIGH AND CONSISTENT TEMPERATURES
WHILE REQUIRING LESS CHARCOAL PER USE
HIGHLY RESPECTED BY RESTAURANT CHEFS
63
29
729
Grillmeister Enn Tobrelutsu
nipid šašlõki grillimiseks
• Hea on kasutada kandilise või kolmnurkse laiema
ristlõikega (ca 1 cm) metallvardaid.
Selleks, et küpsenud liha tuleks hästi varraste küljest
lahti, võid määrida vardaid enne grillimist oliiviõliga või
hõõruda kokku sibulaga.
Suru lihatükid vardas kergelt üksteise vastu, et need ei
hakkaks varda keeramisel pöörlema.
• Liha ei tohi grillil keeramise ja ka eeltöötlemise ajal liigselt vigastada (teha sisselõikeid),
muidu jookseb lihamahl välja ja roog jääb kuivem ja tuimem. Liha pööramiseks kasuta
mugavaid grilltange.
• Alusta grillimist nii, et pruunista liha kõrgel kuumusel kiiresti igast küljest, siis järelküpseta
nõrgemal kuumusel.
• Maitsesuitsu saamiseks saab kasutada puutükikesi, laaste, maitsetaimi jms. Õunapuidul on
mahe, veidi magus ja puuviljane profiil. Kuigi sellega saab suitsetada peaaegu kõike, annab
see mahedama suitsumaitse, mis on parem valik sealiha, linnuliha ja kala jaoks. Viski ja tamme
kombinatsioon sobib suurepäraselt veise-, kana-, lamba-, sea-, juustu- või köögiviljade jaoks.
• Enne söömist võid lasta valmisküpsenud lihal 5-10 minutit toatemperatuuril tõmmata
- see muudab maitse paremaks ning liha pehmemaks ja mahlasemaks.
Soodushind
Säästukaardiga või
Coop Panga kaardiga
Soodushind
Säästukaart Plussiga või
Coop Panga kaardiga
maksmisel
Grilli- ja õuetoodete
eripakkumised
COO
COop