MALMIST HAUDEPOTT 3,8 l
MALMIST PRAEPANN 25 cm
KAASASKANTAV MINI-SÖEGRILL
Кастрюля для тушения
94.90
Сковорода
48.90
Гриль
74.90
6490
3490
5490
SMART CHARCOAL BBQ BRIKETTGRILLSÜSI 3 kg
PROQ BBQ PUIDUTÜKID 1 kg kott
Уголь для гриля
7.99
629
2.10/kg
viski-tamm, õunapuu
Куски дерева
9.99
729
Grillmeister Enn Tobrelutsu
nipid šašlõki grillimiseks
• Hea on kasutada kandilise või kolmnurkse laiema
ristlõikega (ca 1 cm) metallvardaid.
• Selleks, et küpsenud liha tuleks hästi varraste küljest
lahti, võid määrida vardaid enne grillimist oliiviõliga või
hõõruda kokku sibulaga.
• Suru lihatükid vardas kergelt üksteise vastu, et need ei
hakkaks varda keeramisel pöörlema.
• Liha ei tohi grillil keeramise ja ka eeltöötlemise ajal liigselt vigastada (teha sisselõikeid),
muidu jookseb lihamahl välja ja roog jääb kuivem ja tuimem. Liha pööramiseks kasuta
mugavaid grilltange.
• Alusta grillimist nii, et pruunista liha kõrgel kuumusel kiiresti igast küljest, siis järelküpseta
nõrgemal kuumusel.
• Maitsesuitsu saamiseks saab kasutada puutükikesi, laaste, maitsetaimi jms. Õunapuidul on
mahe, veidi magus ja puuviljane profiil. Kuigi sellega saab suitsetada peaaegu kõike, annab
see mahedama suitsumaitse, mis on parem valik sealiha, linnuliha ja kala jaoks. Viski ja tamme
kombinatsioon sobib suurepäraselt veise-, kana-, lamba-, sea-, juustu- või köögiviljade jaoks.
• Enne söömist võid lasta valmisküpsenud lihal 5–10 minutit toatemperatuuril tõmmata
– see muudab maitse paremaks ning liha pehmemaks ja mahlasemaks.
Soodushind
Säästukaardiga või
Coop Panga kaardiga
Soodushind
Säästukaart Plussiga või
Coop Panga kaardiga
maksmisel
Grilli- ja õuetoodete
eripakkumised
11