Meisterkondiiter
Valge šokolaadi ja jogurti kreem
mango-astelpajusalatiga
Mango-astelpajusalat tasandab kreemi magusust. Kreemi võib serveerida
ka hapukate marjadega.
175 g valget
šokolaadi
1,5 dl vahukoort
150 g Kreeka
jogurtit
MANGO-ASTELPAJUSALAT:
1 apelsini riivitud koor
1 dl värskelt pressitud
apelsinimahla
Tükelda šokolaad ja sulata vesivannil. Vahusta koor ja mikserda hulka
jogurt. Sega vähehaaval sulašokolaadi hulka. Jaga 4 pokaali ja pane
1 tunniks külmkappi.
Berrymush
Eesti astelpaju
400 g külmutatud
3,89 2,99
0,5 dl suhkrut
75 g külmutatud astelpajumarju
1 mangokonserv või värske
mango
Kuumuta apelsinimahl ja -koor ning suhkur kastrulis keemiseni.
Lisa astelpajumarjad ja keeda 5 minutit. Suru läbi sõela ja lase jahtu-
da. Lõika mangokonserv või mango väikesteks kuubikuteks ja sega
astelpajupüreega. Jaga pokaalidesse.
74 HETK
SASTELPAJU
East End
mangolõigud
425 g
4,39 3,59
LAW FAC
LA
SEPHONSI
MANGO
SLICES
PE
CO
BARCHOKLAD
Fazer küpsetušokolaad
valge 100 g 2,05 1,65
Banaani-avokaadokreem kakaoga
Neljale
10 minutit + 30 minutit külmkapis
Veganlik kreem mekib šokolaadine, kuigi šokolaadi pole selles grammigi.
Maitseb hea hapukate marjade või granaatõunaseemnetega.
2 küpset banaani
1 küps avokaado
3 sl kakaopulbrit
2-3 sl vahtrasiirupit või mett
1 sl laimimahla
2 sl maapähklivõid
5-6 pehmet musta ploomi
Soovi korral 2 sl kookos- või mandlipiima
Serveerimiseks värskeid või külmutatud marju
Neljale
25 minutit
+ 1 tund külmkapis
Purusta banaanid ja avokaado blenderis hästi kreemjaks. Lisa kakao,
siirup, laimimahl, maapähklivõi ja tükeldatud ploomid. Töötle ühtla-
seks. Vajadusel lisa veidi vedelikku. Pane pokaalidesse ja lase 30 minu-
tit külmikus seista. Serveeri värskete või poolsulanud marjadega.
Maahärra
marjasegu 300 g
külmutatud
1,65 1,19
CACAO
Fazer
kakaopulber
200 g
2,89 2,29
alpro
COCONUT
& ALMOND
Alpro
kookosejook
mandliga 1|
2,79 2,29