Coop kliendileht 6.12.2021 - 28.02.2022 - ENAM EI KEHTI - lk. 63 *

thumbnail - Kaupluse Coop kliendileht - 06.12.2021 - 28.02.2022 - soodustooted - küüslauk, salat, sibul, sidrun, feta, võid, mesi, sool, jõhvikad, tüümian, ekstra neitsioliiviõli, oliiviõli, agaavisiirup. Lehekülg 63.
63 / 83

* Kehtiv kõikides Coop kauplustes.

Näita rohkem

Selle kliendilehe tooted

 
Sool ja pipar Kirev salat Kuuele 15 minutit Värvikirev salat sobib igale peolauale nii prae lisandiks kui ka eelroaks. 2 "Frillice’i" salatit 0,5 granaatõuna seemned 100 g punaseid seemneteta viinamarju 2 mandariini 1 väike punane sibul 1 õun 1 dl hakitud pekanipähkleid 3 sl kuivatatud jõhvikaid 200 g feta- või salatijuustu kuubikuid KASTE: 1 sl vahtra- või agaavisiirupit 2 sl oliiviõli 1 sl õunaäädikat 1 tl riivitud apelsinikoort näpuotsaga jahvatatud koriandrit ja Cayenne’i pipart soola ja musta pipart Pane hakitud või väiksemaks rebitud salatilehed kaussi. Lisa granaatõunaseemned ja poolitatud viinamarjad. Koori mandariinid, eralda sektoriteks ja tükelda 2–3 tükiks. Koori ja haki sibul ning õun, lisa salatisse koos hakitud pähklite, kuivatatud jõhvikate ja juustukuubikutega ning sega läbi. Sega kastme ained ja nirista salatile. Tõsta salat kuhjana vaagnale ja serveeri kohe. Jakobsens hele agaavisiirup 350 g 4,99 3,99 Coop Vivi Verde orgaaniline õunaäädikas 5% 0,5 l 2,49 1,99 Olympus laktoosivaba salatijuust 150 g 1,69 1,35 Gourmante ekstra neitsioliiviõli 0,5 l 6,09 4,99 Meira Cayenne’i pipar 22 g 0,59 0,50 Meira koriander 24 g 0,39 0,30 Santa Maria jahvatatud must pipar 36 g 2,35 1,69 Premium pekanipähklid 250 g 7,39 5,99 Santa Maria sool 92 g 1,39 0,99 Seeberger kuivatatud pehmed jõhvikad 125 g 2,69 1,99 6 sööjale 35 minutit + 2 tundi maitsestumiseks + 2 tundi 40 minutit + 3 tundi 10 minutit ahjus Hanepraad apelsiniglasuuriga Tsitrusviljadega täidetud ja magusmõrkja apelsiniglasuuriga kaetud hanepraad on iga peolaua täht! 1 hani (3,5–4 kg) 2 tl kuivatatud tüümiani 800 g apelsine 1 sidrun 3 sl mett 2 küüslauguküünt Soola ja musta pipart GLASUURIKS: 1 dl apelsinimahla 1 dl apelsinimarmelaadi 1 dl kuiva valget veini või vahuveini Lõika linnu kõhuõõnest ära üleliigne rasv. Kuivata hani hoolikalt majapidamispaberiga nii seest kui ka väljast. Tee terava noaga lõiked rinnanahasse, et küpsedes rasv välja valguks. Tee sisselõiked nii, et nuga ei satuks lihasse. Hõõru lind soola, pipra ja tüümianiga kokku. Lase vähemalt 2 tundi maitsestuda. Koori tsitrused, eralda sektoriteks ja tükelda. Sega mee hulka sool, pipar ja purustatud küüslauk. Hõõru linnu kõhuõõs meeseguga kokku ja täida tsitrusteseguga. Õmble kõhuõõs niidiga kinni või sule hambatikkudega. Pane lind ahjupannile ja seo koivad niidiga kokku. Kuumuta ahi 230 kraadini. Pane hani ahju ja küpseta 10 minutit. Alanda siis kuumus 175 kraadini. Küpseta 2,5–3 tundi. Kasta lindu iga poole tunni tagant pannile valgunud praerasvaga. Tõsta küpsemise ajal pannilt üleliigne rasv ära ja hoia alles, et seda nt ahjukartulite või -köögiviljade küpsetamiseks kasutada. Kui lind muutub liiga pruuniks, kata fooliumiga. Fooliumi võid panna ka ümber tiibade, kui need on juba pruunistunud. Nii ei kõrbe ega kuiva tiivad ära. Mõõda glasuuriained väikesesse kastrulisse ja kuumuta segades 5–7 minutit, kuni segu veidi pakseneb ja muutub siirupiseks. Määri lind apelsiniglasuuriga kokku ja küpseta veel 10 minutit. Võta ahjust, kata fooliumiga ja lase 15–20 minutit seista, enne kui lahti lõikad. Coop apelsinimarmelaad 380 g 1,89 1,49 Nordmel Eesti mesi 450 g 4,99 3,99 Meira tüümian 13 g 0,45 0,39 HETK 63

Muud kaupluse Coop kliendilehed

Viimased kliendilehed