Meisterkondiiter
Mustasõstrakohupiim
krõbedate rukkihelvestega
Lihtsamast lihtsam magustoit hapukate sõstarde, kohupiima ja šokolaadiga on söömisvalmis
vaid poole tunniga.
Neljale
15 minutit + 15 minutit külmkapis
2 sl võid
2 dl rukkihelbeid
2,5 sl pruuni suhkrut
150 g musti sõstraid
3 sl suhkrut
35 g tumedat šokolaadi
300 g kohupiimapastat
2 dl vahukoort
74
HETK
Hachez Premier
Cru Classic tume
šokolaad kakaoga
88% 100 g* 3,75
Sulata pannil või, lisa rukkihelbed ja pruun suhkur. Prae, kuni
suhkur on sulanud ja rukkihelbed krõbedad. Tõsta majapidamispaberile ja lase jahtuda.
Purusta saumikseriga kolm neljandikku sõstardest koos
suhkruga püreeks. Haki šokolaad jämedalt, pane veidi
kaunistamiseks kõrvale. Sega kohupiimapasta, mustasõstrapüree ja 2 sl hakitud tumedat šokolaadi. Lase 15 minutit
külmkapis maitsestuda. Pane kohupiim röstitud helvestega
kihiti pokaali. Serveeri kohe ülejäänud hakitud šokolaadi ja
mustade sõstardega.
Novarese pruun
toor-roosuhkur
1 kg* 4,39
Loodusvägi
öko täisterarukkihelbed
500 g 1,69
* Toode on saadaval ainult Maksimarketites.