Coop kliendileht - 6.03 - 31.05.2023 - lk. 73 *

73 / 81

Kaupluse Coop kliendileht - 06.03.2023 - 31.05.2023 - soodustooted - kohupiim, munad, nisujahu, sool, suhkur, täispiim, või. Lehekülg 73.
73 / 81

Sirvige seda kauplus Coop kliendilehte, mis kehtib 06.03.2023 kuni 31.05.2023, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 80 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. See kauplus Coop kliendileht pakub sooduspakkumisi enam kui 388 tootele, tagades ostetavatele toodetele parimad hinnad! Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Coop, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 80. Sellel lehel leiate pakkumised kohupiim, munad, nisujahu, sool, suhkur, täispiim, või toote kohta; see kauplus Coop kliendileht pakub aga paljudele teistele kaupadele allahindlusi, näiteks jogurt, maahärra, munad, nisujahu, õli, jogurt, õli, siirup, suhkur, või. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Coop kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.

* Kehtiv kõikides Coop kauplustes.

Näita rohkem

Selle kliendilehe tooted

 
 
Meisterkondiiter Purukattega rabarberikohupiimakook Suur ahjuplaaditäis esimeste rabarberitega küpsetatud mahlast kooki maitseb imehea. 24 tk 25 minutit + 45–50 minutit ahjus TAINAS: 250 g võid 9 dl nisujahu 4 dl suhkrut 2 tl küpsetuspulbrit 2 tl vanillisuhkrut 2 dl piima 2 muna TÄIDIS: 700 g rabarberit 600 g kohupiima 2 dl suhkrut 2 muna 1 sl vanillisuhkrut Sulata või. Sega jahu, suhkur, küpsetuspulber ja vanillisuhkur omavahel, lisa sulavõi. Tõsta 1/3 tainast purukatte tarvis eraldi. Klopi munad piimaga lahti ja sega taina hulka. Tõsta ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud suurele ahjuplaadile. Haki rabarber ja lao tainale. Sega kohupiim, suhkur, munad ja vanillisuhkur. Tõsta kohupiim rabarberitükkidele ja silu. Puista peale kõrvale tõstetud purutainas. Küpseta 180-kraadises ahjus 45–50 minutit. Lase jahtuda. Tere kohupiim 200 g 0,79 rasvata laktoosivaba, klassikaline Hapupiima panna cotta rabarberiga Rabarberitarretis annab mahedale ja kreemisele panna cotta’le paraja annuse hapukust. Kaerakreem on väiksema rasvasisaldusega ja nii tuleb maius vähem rammus. Aga selle võib asendada ka vahukoorega. Kaheksale 30 minutit + 2 tundi tarretumiseks 3 želatiinilehte 2,5 dl vahustatavat kaerakreemi 0,75 dl suhkrut Näpuotsaga soola 0,5 vanillikauna 2 dl hapupiima 2 dl hapukoort RABARBERITARRETIS: 3 želatiinilehte 300 g rabarberit 1,5 dl vett 4 sl suhkrut Paisuta kolme želatiinilehte külmas vees 10 minutit. Sega kaerakreem, suhkur ja sool kastrulis. Kraabi vanilliseemned potti ja pane sinna ka kaun, kuumuta keemiseni. Pigista želatiinilehed hästi kuivaks ja sulata esmalt 2 sl kuumas kreemis, sega ülejäänud kreemi hulka ja lase jahtuda. Võta vanillikaun välja. Klopi hulka hapupiim ja hapukoor. Jaga segu kaheksasse vormi või klaasi ning pane tunniks ajaks külmkappi tarretuma. Pane kolm želatiinilehte10 minutiks külma vette likku. Haki rabarber, pane koos vee ja suhkruga kastrulisse ja keeda 3–4 minutit, kuni hakkab pehmenema. Pigista želatiinilehed võimalikult kuivaks ja sulata 2 sl kuumas vees. Sega rabarberi hulka, lase jahtuda ja tõsta pokaalidesse. Lase vähemalt tund aega tarretuda. Tere kõrgkuumutatud kaera köögikreem 15% 250 ml 1,05 Ruf lehtželatiin 20 g* 1,45 Santa Maria vanillikaun 3 g 5,99 Tere Deary kõrgkuumutatud kaerakreem vahustamiseks 250 ml 1,35 Farmi hapendatud täispiim 1 kg 1,35 HETK 73

Muud kaupluse Coop kliendilehed

Viimased kliendilehed