Sirvige seda kauplus Coop kliendilehte, mis kehtib 06.03.2023 kuni 31.05.2023, et näha uusimaid pakkumisi. Praeguse iganädalase pakkumise 80 lk leiate parimad kaubad kategooriast Toidukaubad. See kauplus Coop kliendileht pakub sooduspakkumisi enam kui 388 tootele, tagades ostetavatele toodetele parimad hinnad! Kui soovite säästa oma järgmistelt ostudelt kaupluses Coop, ärge unustage tutvuda kliendilehte lehekülgedega 1 kuni 80. Sellel lehel leiate pakkumised kohupiim, munad, nisujahu, sool, suhkur, täispiim, või toote kohta; see kauplus Coop kliendileht pakub aga paljudele teistele kaupadele allahindlusi, näiteks jogurt, maahärra, munad, nisujahu, õli, jogurt, õli, siirup, suhkur, või. Kui soovite sisseoste teha nutikalt ja säästa oma järgmisel ostmisel Coop kaupluses, ärge jätke tutvumata iganädalase kliendilehega, mis on täis hämmastavaid hindu ja suurepäraseid allahindlusi. Külastage saiti Minu Kataloogid iga päev, veendumaks et teate kõikide lemmikmüüjate pakutavaid kliendilehed.
Meisterkondiiter
Purukattega
rabarberikohupiimakook
Suur ahjuplaaditäis esimeste rabarberitega küpsetatud
mahlast kooki maitseb imehea.
24 tk
25 minutit + 45–50 minutit ahjus
TAINAS:
250 g võid
9 dl nisujahu
4 dl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
2 dl piima
2 muna
TÄIDIS:
700 g rabarberit
600 g kohupiima
2 dl suhkrut
2 muna
1 sl vanillisuhkrut
Sulata või. Sega jahu, suhkur, küpsetuspulber ja vanillisuhkur omavahel, lisa sulavõi. Tõsta 1/3 tainast purukatte
tarvis eraldi.
Klopi munad piimaga lahti ja sega taina hulka. Tõsta
ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud suurele ahjuplaadile.
Haki rabarber ja lao tainale. Sega kohupiim, suhkur,
munad ja vanillisuhkur. Tõsta kohupiim rabarberitükkidele
ja silu. Puista peale kõrvale tõstetud purutainas. Küpseta
180-kraadises ahjus 45–50 minutit. Lase jahtuda.
Tere kohupiim
200 g 0,79
rasvata laktoosivaba,
klassikaline
Hapupiima panna cotta
rabarberiga
Rabarberitarretis annab mahedale ja kreemisele panna cotta’le paraja
annuse hapukust. Kaerakreem on väiksema rasvasisaldusega ja nii tuleb
maius vähem rammus. Aga selle võib asendada ka vahukoorega.
Kaheksale
30 minutit + 2 tundi tarretumiseks
3 želatiinilehte
2,5 dl vahustatavat
kaerakreemi
0,75 dl suhkrut
Näpuotsaga soola
0,5 vanillikauna
2 dl hapupiima
2 dl hapukoort
RABARBERITARRETIS:
3 želatiinilehte
300 g rabarberit
1,5 dl vett
4 sl suhkrut
Paisuta kolme želatiinilehte külmas vees 10 minutit. Sega kaerakreem,
suhkur ja sool kastrulis. Kraabi vanilliseemned potti ja pane sinna ka kaun,
kuumuta keemiseni. Pigista želatiinilehed hästi kuivaks ja sulata esmalt
2 sl kuumas kreemis, sega ülejäänud kreemi hulka ja lase jahtuda. Võta
vanillikaun välja. Klopi hulka hapupiim ja hapukoor. Jaga segu kaheksasse
vormi või klaasi ning pane tunniks ajaks külmkappi tarretuma.
Pane kolm želatiinilehte10 minutiks külma vette likku. Haki rabarber,
pane koos vee ja suhkruga kastrulisse ja keeda 3–4 minutit, kuni hakkab
pehmenema. Pigista želatiinilehed võimalikult kuivaks ja sulata 2 sl
kuumas vees. Sega rabarberi hulka, lase jahtuda ja tõsta pokaalidesse.
Lase vähemalt tund aega tarretuda.
Tere
kõrgkuumutatud
kaera köögikreem
15% 250 ml 1,05
Ruf
lehtželatiin
20 g* 1,45
Santa Maria
vanillikaun
3 g 5,99
Tere Deary kõrgkuumutatud
kaerakreem vahustamiseks
250 ml 1,35
Farmi
hapendatud
täispiim 1 kg
1,35
HETK
73